Verstas goes Telakka, valokuvanäyttely Erasmus+- projektista

Huomenna aukeaa kultturiravintola Telakalla Sopimusvuori Ry:n toimintakeskus Verstaan valokuvanäyttely. Näyttely kertoo heidän isännöimänsä nuorisovaihtoviikon tapahtumista kuvin ja pienin kuviin liittyvin tekstein. Projekti on toteutettu yhteistyössä irlantilaisten South West Kerry Family Resouce Centerin ja National Learning Network Traleen kanssa.

Erasmus+- projektina toteutettuun projektiin osallistui yhteensä 40 nuorta Suomesta ja Irlannista. Irlantilaiset nuoret olivat erityisen tuen tarpeessa olevia nuoria. Ja suomalaiset nuoret ovat joko sosiaalisessa kuntoutuksessa tai kuntouttavassa työtoiminnassa.

Projektin ja vaihtoviikon teemana oli Kohtaaminen & Osallisuus ja sen ympärille rakannettiin monipuolista, mielekästä ja merkityksellistä toimintaa sisältävä viikko. Viikon aikana nuoret tutustuivat toisiinsa ja itseensä.

Projektiviikkon aikana oli erilaisia työpajoja ja ryhmiä, joissa käsiteltiin projektin teemaa. Viikko huipentui Virroilla Nuorisokeskus Marttisiin.

Projektiviikosta löytyy oma  Irish goes Verstas- blogi (www.verstasplus.com), josta löytyy tarinoita viikon varrelta. Ja viimeisenä ponnistuksena on kultturiravintola Telakassa valokuvanäyttely helmikuun ajan.

Käykää tutustumassa, niin näette millaista menoa viikon aikana oli.

Tälläistä tänään, Kari…

 

kari Written by:

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *