Mustakuvausta

Sain tuossa muutama ilta sitten idean, että kuvaan mustan ruusun mustassa maljakossa mustaa taustaa vasten. Mielenkiintoinen ajatus ja pitihän se kokeilla.

Minua on jonkin aikaa kiehtonut lasien kuvaaminen sekä asetelmat. Sain omasta mielestä hyvän idean eli kuvaan mustaa mustaa vasten. Se oli oikeastaan opetteluprojekti, jossa kokeilin saako sen onnistumaan.

Maalasin kuivuneen ruusun ja kertakäyttöpikarin mattamustalla spraymaalilla ja käytin taustana kovalevyä, joka on myös maalattu mattamustaksi. Valaistuksena oli yksinkertaisesti sivulta tuleva ikkunavalo pehmennettynä diffuusorin avulla. ja vastakkaisella puolella oli valkoinen heijastin.

Ja lopputulos näyttää tältä eli musta ruusu mustassa maljakossa mustaa taustaa vasten.

Tälläistä tänään, Kari…

 

kari Written by:

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *