Vuosi 2021 – Säännöllisempää kirjoittamista

Näin uuden vuoden alkaessa pitää tehdä joitain uuden vuoden päätöksiä. En kuitenkaan päättänyt mitään erikoista vaan ajattelin, että pyrin ryhdistäytymään tämän blogin osalta. Eli alan kirjoittamaan säännöllisesti ja viikottain lyhyitä omaan valokuvaukseen liittyviä juttuja.

Samalla ajattelin ottaa Instagram- tilinkin aktiiviseen käyttöön eli julkaista myös siellä kuvia. Viime vuonna päätin lähteä myös yrittämään FIAP- arvonimeä, mutta korona kaikkine lieveilmiöineen söi koko koko kuvausinnon vuodelta 2020 pois. Ja siksi oma kuvaaminen on ollut enemmän ns. ylläpitävää kuin kehittyvää.

Mutta nyt 2021 ajattelin kuvata aktiivisesti ja panostaa määrättyihin alueisiin:

  • Studiomakroihin eli yli 1:1 suurennoksella oleviin kuviin.
  • Asetelmiin, jotta opin valon käyttöä.
  • Osin myös ns. High Speed- kuvaamiseen eli nopean liikkeen pysäyttämiseen.

Uskoisin, että ainakin kevät menee vielä koronarajoitusten parissa eli oma mielenkiintoni katukuvaukseen saa vielä odottaa ensi syksyyn.

Blogin puolella ajattelin kirjoittaa myös jonkin verran tekniikasta, koska se kiinnostaa minua. Eli uskoisin, että kirjoitan erilaisista kuvaustekniikoista ja myös laitteista. Laitteiden suhteen oma kiinnostukseni osuu paljon ns. vintage- linsseihin sekä vanhaan valokuvaustekniikkaan. Jonkin verran opettelen myös videointia eli siitäkin kirjoitan tarpeen mukaan.

Hyvää alkavaa kuvausvuotta kaikille. Toivottavasti tästä tulee luova ja opettava.

Kunhan kuvailen, Kari…

kari Written by:

One Comment

  1. Jukka Kuusela
    1.1.2021
    Reply

    Hyvä että jatkat kokemuksiesi ja tutkimuksiesi todentamista. Luen useimmat kyllä, vaikka en olekaan kommentoinut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *