Pääsiäiskuvaukset – potrettia ja studion ihmettelyä

Pääsiäisenä kamera oli yllättävän paljon mukana. Perjantaina kävin tutustumassa valokuvausseuran studioon ja lauantaina oli Tampereen valokuvaajat&mallit miitti. Perjantai oli ihmettelyä ja lauantaina kamera oli enemmän kädessä.

Saija

Perjantai meni Tampereella Hiedanrannassa Tampereen Valokuvausseura RY:n studiolla ihmettelemässä studion saloja. Seuralla on kohtuullisen mukava studio käytössä, jossa on sekä valoja että muokkaimia. Tutustuminen liittyy omaan ajatukseen, että alan jollain aikavälillä kuvaamaan studiossa ihmisiä.

Samalla perjantain reissulla näin myös yhden pienen studion ja tämäkin käynti avasi hiukan ajatus senn suhteen, että voisin joko hyödyntää seuran studiota tai rakentaa pienen kotistudion.

Lauantaipäivä tai oikeastaan ilta menikin sitten ratapihalla, jonne Saija oli saanut järjestettyä miitin museoveturin vetämiin vaunuihin.  Haapamäen museoveturiyhdistyksen museojunan vaunut olivat miitissä rekvisiittana eli pääsimme kuvaamaan niiden sisällä.

Outi-Maria

Paikalla oli sen verran malleja ja kuvaajia, että tunnelma vaunujen sisällä oli kohtuullisen tiivis. Mutta niinkuin miittien henkeen kuuluu, niin sopu sijaa antaa. Osaa kuvattiin myös ulkona kuten Outi-Mariaa.

Molemmat tapahtumat antoi taasen uskoa siihen mihin suuntaan vuoden kahden päästä valokuvauksessa. En ole ikinä ajatellut rahastaa valokuvaamisella, mutta luulen potrettikuvaus tulee mukaan yhä enevässä määrin.

Täytyy sanoa, että oli mukava viikonloppu kokonaisuudessaan.

Kari…

 

 

kari Written by:

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *