Fiap kuulumisia – ISO 2023

Pitkästä aikaa osallistuin FIAP- kilpailuun. Kyseessä oli belgialainen International Sillian Organisation 2023 – ISO2023- kilpailu. Neljä eri luokkaa eli open color, open monocrome, creative ja nature. Ja itse laitoin kaikki sallitut neljä kuvaa per luokka.

Lopputulos AFIAP- arvonimen suhteen oli hiukan positiivinen. Yksi uusi maa, kolme hyväksyntää ja yksi uusi kilpailu. Kahdeksasta maasta on nyt kolme kasassa ja viidestätoista kilpailusta sama kolme kasassa. Ja 40 kuvastikin on 8 kerättynä ja viidestoista eri kuvasta myös tuo kahdeksan. Jos hiukan ahertaisi, niin tavoite tuon ensimmäisen arvonimen saamiseen hiljalleen lähestyisi.

Jokaisesta tuollaisesta kilpailusta tulee ns. score card ja siitä näkee miten kuvat hyväksyttiin. Näyttää siltä että nuo menee läpi hiukan rimaa hipoen eli hiukan pitää alkaa panostamaan kuviin.

Ja mitä ne läpi menneet kuvat sitten oli. Kärpänen, kirjasto ja kuvitteellinen metroasema. Vähän niitä kuvia kuin oletinkin menevän läpi. Ja alla on nuo kuvat. Tekstin aloituskuvana 20 pisteelle jäänyt tunnelbana joka on muuten kuvattu filmille.

Tälläistä kuvaamista tänään, Kari…

kari Written by:

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *