Salama omenassa

Minulla on nippu pieniä kertakäyttökameroiden salamia. Olen käyttänyt niitä kaikkiin pieniin kokeiluhin. Salamat eivät ole mitenkään turvallisia käyttää ja en erityisemmin suosittele niillä leikkimistä. Mutta ne ovat aika oivia apuvälineitä kaikessa pienessä hupailussa.

Eilen keksin taasen ns. kuningasidean niiden käytölle eli päätin valaista yhdellä sellaisella omenaa sisältäpäin. Ja eikun tuumasta toimeen, omena puoliksi ja sen jälkeen kovertamista. Niin paljon tavaraa pois omenan sisältä, että siitä tuli läpikuultava ja kuvaamaan.

Kertakäyttökameran salama omenan sisälle, virrat päälle ja irtokatkaisimella  salaman väläytys. Tuollaista samaa ei saa suin eikä surminkaan yrittää edes kytkeä digikameraan. Se on täysin varma keino hajoittaa kamera.

Eli kameraan riittävän pitkä valotusaika, itsellä on noin 1 sekunnin valotus. Huone hämäräksi ja sulkimen laukaisu ja sitten salaman laukaisu. Ja noin tuo syntyi eli säteilevä Tsernobyliläinen omena jota pikkuapulaiset ihmettelevät.

Tuo oli ensimmäinen testi tälle ratkaisulle ja täytyy katsoa mitä tuosta vielä syntyy.

Tälläistä tänään, Kari…

 

 

 

kari Written by:

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *