Historian havinaa, vanhoja kuvia…

Kesä on mennyt oikeastaan siinä, että kamera on ollut kaapissa. Mitään suurempaa kuvausintoa ei ole ollut. Muutaman kerran käynyt katselemassa hyönteisiä. Ja kerran käynyt Tampereen kuvaajat & mallit- miitissä.

Olen miettinyt alkukesän sitä, että mihin suuntaan haluan viedä osaamistani. Makrot on yksi alue ja dokumentaariset matkakuvat toinen kiinnostuksen aihe. Jälkimäistä ei ei tässä maailmantilanteessa ole erityisemmin voinut kehittää. Matkailu on jääny vain lähiseutumatkailuun.

Toinen asia valokuvaamisen lisäksi on alkanut kiinnostamaan eli hyvän videon tekeminen. Ja lähinnä pienten lyhytelokuvien kuvaaminen. Niiden sisältönä voisi olla matkustaminen, retkeily ja luonto. Niiden kanssa olen ottanut ensimmäisiä alkuaskeleita sekä blogin että myös videoiden muodossa.

Loppuun ajattelin laittaa muutanman kuvan siitä, mitä olen muutaman viime vuoden aikana kuvannut.

Muutamia kuvia vuosien varrelta:

kari Written by:

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *