Syksy ja kameraseurakin herää henkiin

Last updated on 22.8.2023

Tässä kohtaa loppukesää tupsahtaa yleensä sähköpostiin Tampereen Valokuvausseuran syyskauden avajaisista kertova maili. Niin se tupsahti taasen ja tietää syksyn lähenevän ja pääsee viikottain kuuntelemaan mielenkiintoisia esitelmiä.

Seuran FIAP– ja PSA– kilpailujen ryhmä on jo ensimmäisen kerran kokoontunut. Itse en ollut paikalla, koska en tällä hetkellä edes ajattele kilpailemista. HeKu eli henkilökuvausryhmä pitää oman tapahtumansa lähiaikoina.

MItä muuta seurassa tapahtuu. Keskiviikko iltaisin on erilaisia luentoja eri aiheista kuten esim. puhdasta tuote-esittelyä maahantuojan toimesta. Jonain kertana puhutaan asetelmistä, toisella kerralla kerrotaan luontokuvaajan suulla kuvaamisesta ja paljon muitakin mielenkinntoisia aiheita.

Lisäksi vuoden aikana on neljä osin leikkimielistä kilpailua, joissa etsitään seuran vuoden kuvaajaa. Sarjoja on kolme eli luonto/maisemakuvat, henkilökuvat ja muut kuvat. Ja luokkia kaksi eli harrastajat ja aktiivit. Kilpailussa pääsee pisteyttämään toisten kuvia ja palautetilaisuudessa kuvista myös keskustellaan. Hyvää lisää omalle kuvaamiselle.

Itse olen koko kesän panostanut paluuseen filmikuvauksen pariin. Tiedän, että seurassa on myös sen alan harrastajia eli tarvittaessa pystyn kysymään neuvoa ja apua ongelmiin.

Jos minulta kysyttäisiin, että kannattaako paikalliseen kameraseuraan kuulua, niin vastaisin myöntävästi.Sieltä kautta oppii tuntemaan saman alan harrastajia, pääsee mukaan kuulemaan mielenkiintoisia esitelmiä ja esim. meidän seurassa on mahdollisuus käyttää hyvin varustettua studiota ja pimiötä.

Tälläistä kuvaamista tänään, Kari…

Linkki: Tampereen Valokuvausseura RY

 

 

kari Written by:

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *